K. G. PUNTERVOLD AS - AGDER BRENNERI

PRESSING AV EPLEMOST OG PRISER

I vårt nye nye presseri på ca. 600 kvm. tar vi imot epler for pressing til eplemost. Vår eplemost er laget av friskpressset saft fra lokale råvarer - ikke fra konsentrat. Et rent naturprodukt uten noen tilsetningstoffer!

Siden 1936 har friskpresset eplemost vært et begrep på Sørlandet. Hva er leiepressing av eplemost? I all enkelhet betyr det at du som hageeier kan levere dine epler til oss og bytte dem i eplemost mot et vederlag, se prislisten. Det medgår 1,25 kg epler pr. flaske. Har du ikke epler, kan du kjøpe eplemost på vanlig måte.

Vår eplemost er 100 % ren, friskpresset eplesaft uten tilsats av vann eller noen kjemiske tilsetningstoffer. Den filtreres før den varmfylles på flaske. 

 

Eplemosten selges også i dagligvareforretninger på Sørlandet.   Vi kjører også turer i Agderfylkene, vi henter epler og selger eplemost - se "rutetabell".

Se Åpningstider i fabrikkutslaget.

 

           Epler klar for pressing           Rotasjonspressen tar unna 3000 kg epler pr. time        Friskpresset eplemost

Eplemost er i særklasse en uovertruffen, naturlig vitaminkilde. Mosten er rik på naturlige vitaminer, mineraler og sporelementer. Det optimale forholdet mellom fruktaromaer, fruktsukker og fruktsyrer preger dens kostelige smak. Det naturlige sukkerinnhold gir energi for kroppens aktivitet. Fruktsyrene regulerer aktivteten i mave-tarmsystemet og letter opptaket av mineralstoffene. Innholdet av kalium virker positivt på stoffskiftet. Kalsium i mosten er, sammen med magnesium, viktig for oppbyggingen og vedlikeholdet av beinsubstans og tenner. Enhver ernæringsbevisst person vet hvor viktig C-vitamin er for vårt velbefinnende. Et 0,2 liters glass med eplesaft daglig dekker med 20 mg C-vitamin 25 % av dagsbehovet for en voksen person.

PRISLISTE I FABRIKKUTSALGET 2016

   Eplemost m/epler levert                             kr. 17,30             inkl.mva         

        Eplemost u/epler levert                              kr. 27,40             inkl.mva            "                      Frakt-tillegget ved salg på bilene er kr. 2,00 inkl. mva. pr. flaske.  

                    

K. G. PUNTERVOLD AS - AGDER BRENNERITelefon: 37 25 60 80Nettstedkart